WAT TE DOEN MET KAPSELS BIJ TYPEN OP SOCIALE AFSTAND.

0

Gouverneur Andrew Cuomo heeft vandaag in New York de nieuwste maatregelen aangekondigd die moeten worden genomen om de verspreiding van het nieuwe coronavirus te vertragen. Een nieuwe beperking is het sluiten van alle kapsalons, een noodzakelijke voorzorgsmaatregel om zowel haarstylisten als hun klanten te beschermen, maar ook een die al een ongekende impact heeft op hun branche.

“Het is allemaal behoorlijk surrealistisch”, zegt de in LA gevestigde haarstylist Vernon François, die Lupita Nyong’o en Serena Williams als klanten beschouwt. “Het heeft een grote invloed op beauty- en haarprofessionals; mensen die in salons werken, op fotoshoots, filmsets, voor particuliere klanten, bureaus, ook productiehuizen en bedrijven, veel mensen worstelen nu echt.” Rubi Jones, oprichter van This Is Salon in Chinatown, heeft vorige week zijn winkel gesloten om sociale afstand te stimuleren en heeft soortgelijke zorgen en angsten. “Velen van ons zijn homeschooling, zorgen voor onze uitgebreide families en onze huizen terwijl we de tijd en mentale ruimte proberen te vinden om onze bedrijven overeind te houden”, legt ze uit.

 “Maar uiteindelijk heb ik me overgegeven aan het feit dat ik niet kan bepalen hoe lang dit mijn industrie zal beïnvloeden en ik ben veel meer bezorgd over de levens van de meer kwetsbaren over de hele wereld die pijn hebben en zal pijn doen door deze pandemie. Zoals ik vanmorgen tegen mijn therapeut zei (via videochat), is haar gewoon haar en het zal er nog steeds zijn. ” Voor haarstylist Mischa G uit Brooklyn is positiviteit van het grootste belang. “Ik probeer mezelf ervan te verzekeren dat zodra we beginnen te normaliseren, wat het ‘nieuwe normaal’ ook mag zijn, onze branche en onze klanten dat ook zullen zijn.”

Onnodig te zeggen dat velen zich afvragen wat ze moeten doen tussen nu en hun volgende professionele knipbeurt, die in de nabije toekomst waarschijnlijk niet zal zijn. Word wijs: net zo belangrijk is wat u niet moet doen. “Ik weet niet wie dit moet horen, maar dit is niet het moment om thuis je pony te knippen”, grapte haarstylist Justine Marjan op Instagram. Van het vermijden van mislukte doe-het-zelfversieringen tot het ondersteunen van uw stylist van veraf, hier wegen haarprofessionals op de do’s en don’ts van kapsels en verzorging gedurende deze tijd.

DOEN: FaceTime uw haarstylist voor een consult

NIET DOEN: Go Rogue With Scissors at Home

DOEN: Profiteer van de extra tijd om behandelingen te doen

DOEN: Minimaliseer schade veroorzaakt door wrijving, spanning en hitte

DOEN: ondersteun je haarstylist op elke mogelijke manier

BESTRIJD ACNE DOOR NATUURLIJK TE GAAN

Previous article

GEBRUIK KEUKENINGREDIËNTEN VOOR SCHEURVRIJE VOETEN

Next article

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *