PASTELKLEUREN, INTERIEURTREND 2020

0

Onder de trends voor interieurontwerp 2020 hebben we het gebruik van pastelkleuren om meer elegante, formele en vrolijke kamers te creëren. Pasteltinten worden als ontspannend beschouwd vanwege hun zachtheid en frisheid, waardoor ze ideaal zijn voor woonkamers, slaapkamers, studio’s of zelfs voor decoratie in badkamers.

Een punt dat u niet kunt negeren, is het balanceren van het pastelkleurenpalet met neutrale kleuren zoals zwart, grijs of wit.

Hier presenteren we enkele opties waarin u de bron van pasteltinten kunt gebruiken om uw interieur een zachte en frisse toets te geven.

Scandinavische stijl

Deze trend van interieurdesign maakt gebruik van pastelkleuren met minimalistische combinaties, waardoor je tegelijkertijd een kamer krijgt met een ontspannen, verfijnde en zorgeloze sfeer.

Industriële omgeving

Deze stijl maakt gebruik van ruwe materialen zoals cement, staal en hout, waardoor het ruwe texturen en koude omgevingen heeft.

Meubels

Dit is een functionele optie als u probeert de spotlight op een pastelkleurig object te plaatsen, zodat u neutrale tinten zoals grijs, wit of zwart in een kamer kunt markeren.

Exterieur decoratie

Het assortiment pastelkleuren is ook ideaal voor ontspanningsruimtes, zoals een terras of terras, plekken in huis waar je samen tijd doorbrengt.

Pastelkleuren vallen op door de unieke helderheid en sereniteit die ze naar de kamers van het huis brengen, aarzel niet om ze zonder angst te gebruiken in je interieurontwerp 2020.

10 ONTWERPTIPS OM KLEINE RUIMTES TE MAXIMALISEREN

Previous article

10 FANTASTISCHE BETONNEN INTERIEURIDEEËN WAAR JE DOL OP ZULT ZIJN!

Next article

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *