IN HET TIJDPERK VAN HET CORONAVIRUS ZIJN DE POPULAIRSTE FEESTJES NU ONLINE

0

Op vrijdagavond was er één plek in het land waar je kon deelnemen aan een sociale bijeenkomst en niet bang was om het coronavirus te verspreiden of op te lopen.

Er waren meer dan 4.000 mensen aanwezig, waaronder headliners als Jennifer Lopez, Drake, Naomi Campbell, Diddy, Mary J. Blige, DJ Khaled, T.I., Queen Latifah en Tracee Ellis Ross.

Er waren geen kosten aan de deur, geen beveiliging, geen minimum aan drankjes en je kon vanuit je eigen huis in je pyjama aanwezig zijn.

Het feest, genaamd Homeschoolin ‘, was gemakkelijk te vinden: het was live op DJ D-Nice’s Instagram.

Sinds woensdag houdt Derrick Jones, 49, beter bekend als D-Nice, streams van urenlange jamsessies vanuit zijn huis in Los Angeles. Hij speelt alle hits, nieuw en oud, maar je hoort nooit hetzelfde nummer twee keer.

Terwijl mensen zijn livestream in en uit stroomden, gaf hij shout-outs aan gezondheidswerkers en medische hulpverleners die het land door de pandemie heen hielpen.

Mensen in veel van de dichtstbevolkte staten van het land hebben richtlijnen gevolgd om sociaal afstand te nemen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Op zaterdag waren meer dan 20.000 mensen in de Verenigde Staten besmet en waren er minstens 266 mensen overleden.

Onder de nieuwe quarantainerichtlijnen zal tegen het einde van het weekend minstens een op de vijf Amerikanen het bevel krijgen thuis te blijven.

D-Nice wilde gewoon muziek spelen, zei hij zaterdag. Na optredens in South by Southwest, Coachella en andere geannuleerde plaatsen, miste hij de energie die hij van een menigte krijgt.

‘Zittend thuis tijdens deze quarantaine, begon ik me leeg te voelen’, zei hij. ‘Er gaat niets boven het spelen van de muziek en het voelen van de muziek.’

Muziek is een integraal onderdeel geweest van het leven van D-Nice.

Op zijn zestiende werd hij lid van de hiphopgroep Boogie Down Productions, naast rappers als KRS-One en DJ Scott La Rock.

Nu is D-Nice gedraaid naar DJ’en, muziek cureren op evenementen voor Barack Obama, Jerry Seinfeld, Dave Chappelle en anderen.

Op vrijdagavond, op zijn live Instagram, waar kijkers commentaar konden geven en konden zien wie er in en uit de stream kwam, deden beroemdheden alsof ze met elkaar in een nachtclub waren. Drake merkte op dat Ciara ‘hem een ​​fles schuldig was’.

Regelmatige kijkers deden net alsof ze ook op een feestje waren. Een van die kijkers was Jose Morales, 41, die eigenaar was van de lounge APT. 78 in Manhattan en runt nu een marketingbureau met dezelfde naam.

GEZONDE FUDGE BROWNIES

Previous article

TE LUI OM ELKE DAG WANDELINGEN TE MAKEN? DIT IS WAAROM DAT MOET VERANDEREN

Next article

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *