HERBARIAE: DE NIEUWE SCHOTELS VAN VISTA ALEGRE EN CHRISTIAN LACROIX

0

Ontworpen door Sacha Walckhoff, is de elfde collectie als geheel geïnspireerd op vijf bloemen en botanische details.

Herbariae, het nieuwe servies van Vista Alegre en Christian Lacroix

Vista Alegre, het prestigieuze porseleinmerk, viert samen met Christian Lacroix Maison, het gerenommeerde Franse luxehuis, zijn zevende jaar van samenwerking met een nieuw servies ontworpen door Sacha Walckhoff. Van het meest elegante porselein tot de meest gewaagde kleuren, de nieuwigheden van de nieuwe collectie brengen uw tafeldecoratie opnieuw tot leven met uw creativiteit. Het heet Herbariae en het is de elfde collectie die gezamenlijk is ontwikkeld door de twee grote merken, na het succes dat is behaald met eerdere merken zoals “Butterfly Parade” of “Love who you want”.

Exclusief servies geïnspireerd op 5 bloemen

Walckhoff, Creative Director bij Christian Lacroix, heeft Herbariae ontworpen, eigentijds porseleinen servies en cadeauartikelen, met subtiele lijnen geïnspireerd op vijf bloemen: papaver, narcis, lotus, dahlia en distel. Deze bloemen zijn gekozen vanwege hun schoonheid en sieren elk stuk in de collectie.

De collectie bestaat uit ovale schalen, fruitschalen en slaschalen, diverse gerechten, koffie- en theekopjes, dessertbordjes, maar ook kroonluchters en speciale dozen gemaakt onder de mix & match trend. Een nieuw voorstel zichtbaar in de servies- en decoratielijnen van de Portugese firma, die opvalt door haar schoonheid, tijdloosheid en hoge kwaliteit.

Ontworpen volgens het formaat van de kruiden- en oude botanische werken, binnen gestileerde marges en begrensd door een zwarte lijn, vallen de beelden op door het contrast tussen wit en zwart of in het hart van zachte kleuren die aquarelverf oproepen. .

Sobere maar ook opvallende kleuren

Herbariae draait om twee kleurenpaletten, die veelzijdig gecombineerd zijn. De eerste, in zwart en wit, markeert de contrasten. De tweede, met zachtroze en geel, vermengd met delicaat lichtgroen en elegant pauwblauw, geïnspireerd op aquarelverf, verwijzend naar Sol y Sombra, een van de iconische collecties van Christian Lacroix voor Vista Alegre.

Door de wereldwijde verspreiding van zijn kunst bouwt Christian Lacroix Maison voort op zijn reputatie door een breed scala aan mode- en lifestyleproducten aan te bieden. In alle collecties die voor Vista Alegre zijn gemaakt, vindt Sacha Walckhoff de thema’s en motieven die kenmerkend zijn voor het Lacroix-huis opnieuw uit, in een poging een nieuw publiek te bereiken met zijn buitengewone, vrolijke en kleurrijke gediversifieerde aanbod.

10 FANTASTISCHE BETONNEN INTERIEURIDEEËN WAAR JE DOL OP ZULT ZIJN!

Previous article

EEN GEZELLIGER HUIS MET KLEUR

Next article

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *