GEZONDE FUDGE BROWNIES

0

Zoals jullie allemaal weten, heb ik de GROOTSTE zoetekauw. Ik heb genoten van het uitproberen van deze gezonde recepten en ze met jullie allemaal te delen. Ik ben dol op het aanpassen van recepten en het maken van een gezonder alternatief. Speciaal voor mij verlang ik aan het eind van de dag altijd naar iets zoets. Ik kan mezelf gewoon niet helpen!

Vandaag deel ik met jou een van mijn favorieten tot nu toe! Ik heb een video gemaakt voor IGTV die je het hele proces laat zien. Dit was supereenvoudig en duurde in totaal slechts ongeveer 30-40 minuten met prep + kooktijd.

Ingrediënten:

3 eetlepels veganistische boter

2 eieren

1/2 theelepel zout

1/4 bakpoeder

3/4 Kokosmeel

1/4 cacaopoeder

2 theelepels vanille-extrac

1 1/2 eetlepels koude koffie

3/4 kopje ahornsiroop

4 ons (1/5 kopje) zuivelvrije en suikervrije chocoladeschilfer

2 eetlepels olijfolie

3 eetlepels amandelmelk

Healthy Fudge Brownies Recept:

-Voorverwarm oven tot 375 Fahrenheit

– Verwarm chocoladeschilfers tot ze gesmolten zijn en voeg boter, vanille-extract en olie toe en meng alles door elkaar

– Roer ahornsiroop erdoor

-Voeg eieren en koffie toe en meng tot een glad mengsel

– Voeg tot slot cacao, bakpoeder en bloem toe

-Bak 15-20 minuten en laat 5 minuten afkoelen voor het serveren!

5 eenvoudige regels voor geweldige gezondheid

Previous article

IN HET TIJDPERK VAN HET CORONAVIRUS ZIJN DE POPULAIRSTE FEESTJES NU ONLINE

Next article

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *