GEBRUIK KEUKENINGREDIËNTEN VOOR SCHEURVRIJE VOETEN

0

Heet water, overmatig schrobben en verkeerd schoeisel kunnen een tol eisen van je voeten. Wil je gladde voeten hebben? Maak een brouwsel van keukeningrediënten en kies voor de juiste pedicure.

Priyanka Tyagi, schoonheidsspecialiste en hoofdtrainer bij Skeyndor, India zei dat gebarsten voeten het gevolg zijn van extreme weersveranderingen, hete douches, langdurig in heet water dompelen, te veel schrobben en koude temperaturen.

Ze heeft ook agressieve chemicaliën en een uitgedroogd lichaam is er verantwoordelijk voor.

Het belangrijkste dat ze voorstelde, is om water te drinken om het lichaam gehydrateerd te houden, omdat droge voeten gevoeliger zijn voor scheuren.

De andere manier om droogheid weg te houden, is om de voeten te hydrateren na het nemen van een bad. Vaseline en kokosolie zijn veelvoorkomende manieren om het te doen. Probeer nog een paar huismiddeltjes.

Navin Taneja, directeur van The National Skin Centre adviseert het gebruik van banaan om de voeten weer vocht te geven.

‘Neem het vruchtvlees van een banaan en breng het op je voeten aan. Laat het vruchtvlees 15 minuten staan ​​en spoel het daarna af’, zei Navin.

Ishika Taneja, internationaal make-up expert en uitvoerend directeur van ALPS Beauty Clinic, geeft groen signaal aan citroen.

“Week je voeten regelmatig in lauw water met een paar druppels citroen en jojoba-olie. Dan kun je de dode huid lichtjes wegschrobben. Citroen is licht zuur, wat de dode huid helpt verwijderen. Masseer nu je voeten royaal met glycerine en draag licht sokken, ‘zei ze.

Ze legt ook uit hoe je een masker maakt met keukeningrediënten.

“Meng twee eetlepels avocadopasta met een halve kop mayonaise en twee eetlepels havermout. Breng dit voetmasker een half uur aan. Was het af met koud water en dep droog”, zei Ishika.

WAT TE DOEN MET KAPSELS BIJ TYPEN OP SOCIALE AFSTAND.

Previous article

ARTS DEELT WEINIG BEKENDE METHODE OM DONKERE VLEKKEN TE VERMINDEREN

Next article

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *