EEN GEZELLIGER HUIS MET KLEUR

0

De decorateur Begoña Susaeta bundelde zijn krachten met kleur en behang om warmte, persoonlijkheid en stijl toe te voegen aan een huis dat ontworpen is om als gezin bij te wonen.

1.EEN GESCHIKT EN ZEER STIJLVOL MEUBILAIR

De eigenaren waren duidelijk dat ze een woonkamermeubel wilden dat alles in één was: tv-standaard, boekenkast, kledingkast voor opslag … En dat bedekte niet de hele muur volledig, zodat de kamer niet te overbelast was. Hoewel de sleutel tot dit meubelstuk, dat de decorateur heeft ontworpen om te meten, kleur is: “De beslissing om het te schilderen was van ons, want net als de rest zou het erg wit worden, dus we creëerden een beetje contrast.” De gekozen was dit groenachtig blauwe, dat Begoña naar een van de banken bracht en dat we in de rest van de ruimtes in het huis als chromatische rode draad zullen vinden.

2. EEN OPEN STAP DIE HET DAGGEBIED DUIDELIJKER MAAKT

Een van de sleutels tot de hervorming was de communicatie tussen de verschillende ruimtes in het huis: “In de woonkamer hebben we geen deuren en laten we een open doorgang achter waardoor we de woonkamer kunnen verbinden met de verschillende ruimtes in het daggedeelte, zoals de hal, die dus veel natuurlijk licht heeft, en de keuken “, herinnert de decorateur Begoña Susaeta, verantwoordelijk voor de hervorming van dit huis.

3. EEN KLEINE MAAR ZEER GOED GEBRUIKTE ONTVANGER

De hal was een van de ruimtes die naar buiten kwam en veel duidelijkheid kreeg met de hervorming. Door de geslotenheid heeft het dankzij de nieuwe glazen schuifdeur aan de ene kant en aan de keuken veel natuurlijk licht gekregen. En om er het maximale uit te halen, ontwierp de decorateur een op maat gemaakte inbouwkast, perfect voor straatkleding.

Gezellig en eenvoudig, zonder veel luxe of decoratieve uitspattingen en met een krap budget. Kortom een huis om als gezin te wonen en te genieten. Dit is hoe hun nieuwe eigenaren wilden dat dit Vitoria-huis zou zijn. En het was de decorateur Begoña Susaeta, van Sube Interiorismo, die de leiding had over het vorm en stijl geven van haar wens.

HERBARIAE: DE NIEUWE SCHOTELS VAN VISTA ALEGRE EN CHRISTIAN LACROIX

Previous article

Jaloezieën maken je kamer aantrekkelijker

Next article

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *