BESTRIJD ACNE DOOR NATUURLIJK TE GAAN

0

Ga groen om rode vlekken op je gezicht te verwijderen. Natuurlijke verpakkingen gemaakt van fruit, kruiden kunnen helpen bij het wegwerken van acne.

Chandrika Mahendra, senior onderzoeker, R&D, The Himalaya Drug Company, deelt weinig huismiddeltjes voor de behandeling van acne.

Aloë Vera-kurkuma-pakket: Aloë vera is rijk aan enzymen, polysacchariden en voedingsstoffen die antibacteriële en schimmelwerende werking vertonen. Aloë Vera werkt als een natuurlijke barrière tegen gifstoffen, voedt en verzacht de huid en behoudt haar natuurlijke vochtbalans.

Kurkuma is een uitstekend exfoliërend middel. Het kruid heeft sterke ontstekingsremmende eigenschappen, die je huid zachtjes kalmeren. Het helpt littekens en ontstekingen te minimaliseren en verbetert zelfs je huidskleur en teint.

Je kunt een eetlepel kurkuma, honing, melk en een paar druppels rozenwater mengen. Voeg aloë vera-gel toe aan dit mengsel. Breng de pasta aan op het door acne aangetaste gebied en laat het ongeveer 15 minuten intrekken. Was je gezicht voorzichtig met gewoon water.

Citrusvruchtenpakket: Vanwege de samentrekkende eigenschappen in citrusvruchten zoals citroen, sinaasappel en mandarijnen, verstevigen ze de huid, elimineren ze bacteriën en maken ze de huid witter.

U kunt het vruchtvlees of het sap voorzichtig op uw gezicht aanbrengen of gewoon over de korst wrijven en het ongeveer 15 minuten laten inwerken. Je kunt ook een paar druppels citroensap mengen met aarde en water van Fuller. De aarde van Fuller voorkomt van nature de groei van acne. Breng het mengsel aan tot het droog is en was het dan af met lauw water.

Hoewel deze natuurlijke ingrediënten onschadelijk zijn omdat ze geen chemicaliën bevatten, adviseert Mahendra ze te gebruiken op basis van huidtype.

Melk: het is een goed ingrediënt voor een droge huid omdat het vet bevat. Het aanbrengen van melk op een vette huid wordt niet aanbevolen, omdat het de huid intensief hydrateert en de huid vettiger kan maken.

Citrusvruchten: kan bij gebruik op een droge huid vocht verwijderen en verder uitdrogen. Daarom wordt het voorgeschreven voor een vette huid om de olie-uitscheiding onder controle te houden. Mensen met een normale huid kunnen limoensap in verdunde vorm aanbrengen.

Honing: het werkt als een geweldige vochtinbrengende crème en is geschikt voor alle huidtypes.

MOEDERDAGSPECIAL – 5 SNELLE EN GEMAKKELIJKE KAPSELS VOOR DRUKKE MOEDERS

Previous article

WAT TE DOEN MET KAPSELS BIJ TYPEN OP SOCIALE AFSTAND.

Next article

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *