ARTS DEELT WEINIG BEKENDE METHODE OM DONKERE VLEKKEN TE VERMINDEREN

0

De gerenommeerde cardiothoracale chirurg, voedingsdeskundige en de bestsellerauteur van de New York Times, Dr. Steven Gundry, wordt gecrediteerd voor het ontmaskeren van enkele van ‘s werelds grootste gezondheidsmythen.

Zijn bevindingen hebben miljoenen mensen geholpen af ​​te vallen, zich energieker te voelen en een gelukkiger, gezonder leven te leiden.

Maar Gundry – een lijfarts van Tony Robbins en Fortune 500-managers – zei dat zijn werk niet af is.

Nu pakt hij een veelvoorkomend (en frustrerend) huidprobleem aan dat al jaren door experts wordt onderdrukt.

Tijdens deze gratis baanbrekende presentatie zal de arts de waarheid onthullen over donkere vlekken, veelvoorkomende huidveroudering die jaren – zelfs decennia – aan je uiterlijk kan toevoegen.

Volgens een recent onderzoek kunnen deze markeringen (die ook bekend staan ​​als ouderdomsvlekken, zonnevlekken en levervlekken) je tot 20 jaar ouder doen lijken.

En hoewel velen geloven dat deze vlekkerige vlekken onomkeerbaar zijn, smeekt Gundry om te verschillen.

‘Donkere vlekken zijn slechts onvolkomenheden’, zei hij tijdens een recent interview. ‘En elke smet kan worden verbannen.’

Tijdens deze video onthult hij de echte reden waarom je donkere vlekken krijgt (hint: het is niet alleen de zon!).

Dr. Gundry zal ook zijn schokkende thuismethode onthullen om donkere vlekken dramatisch te verminderen en te helpen voorkomen dat er nieuwe ontstaan.

Deze eenvoudige doe-het-zelf remedie duurt minder dan een minuut per dag en kan helpen om een ​​frisse, heldere huid te ontdekken zonder lasers of operaties.

Toen echte mensen deze methode probeerden, waren de resultaten zelfs verbluffend.

“Deze methode heeft niet alleen geholpen om de kleur van de vlekken na zo korte tijd te verminderen, het heeft ook de dikte van de ergste van deze vlekken verminderd”, zei een vrouw. “Het is het eerste dat ik heb geprobeerd dat ik had zulke goede resultaten, en in zo’n korte tijd. ”*

Nu kunt u zelf over deze methode leren.

GEBRUIK KEUKENINGREDIËNTEN VOOR SCHEURVRIJE VOETEN

Previous article

GEZOND ETEN ALS JE DEPRESSIEF BENT

Next article

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *