5 IDEALE MATERIALEN VOOR BADKAMERVLOEREN

0

Een van de meest delicate plekken in huis wat betreft materialen en onderhoud is de badkamer. Dit vanwege de hoeveelheid water die wordt behandeld en de vochtigheid die zich ophoopt. Daarom presenteren we u 5 opties van ideale materialen voor badkamervloeren die u kunt gebruiken bij uw volgende bouw- of verbouwingsprojecten.

1. marmer

Dit type materiaal geeft de badkamervloeren een vleugje elegantie en ze zijn zeer decoratief. Maar wat belangrijk is, is de kwaliteit van de weerstand en de aanpassing aan de moderne inrichting van dit belangrijke deel van de gebouwen. Het heeft een breed scala aan kleuren, maar het meest opvallende is het klassieke wit dat de badkamer een gevoel van ongeëvenaarde netheid geeft.

2. Blackboard

De leisteen is een fijnkorrelig kaf dat gemakkelijk te plaatsen is. Het is een zeer slijtvast materiaal, vereist minimaal onderhoud, maar het belangrijkste voordeel voor plaatsing in badkamers is dat het een zeer vloeistofbestendig waterdicht oppervlak aankan.

De leisteen is niet alleen elegant, maar heeft ook een grote verscheidenheid aan afwerkingen, ontwerpen en je vindt hem in zwart, groen, veelkleurig en rood.

3. Microcement

Dit materiaal is een trend voor dit type ruimte omdat het een kwaliteit heeft waardoor het antislip is. Door dit materiaal op de badkamervloer te plaatsen, weet u zeker dat het zeer bestendig en waterdicht is en dat het onderhoud zeer eenvoudig is. Visueel is het erg aantrekkelijk vanwege het doorlopende oppervlak dat de ruimte zeer esthetisch maakt.

4. Hars

Omdat het een zeer bestendig, duurzaam, hygiënisch en makkelijk schoon te maken materiaal is, is het het ideale materiaal om op de badkamervloer te plaatsen.

5. Vinyl materialen voor badkamervloeren

Vinylvloeren zijn ideaal voor een snelle renovatie. Het heeft ontwerpen die materialen zoals hout kunnen imiteren. Door de gemakkelijke toepassing, de weerstand tegen water en vochtigheid is dit materiaal geschikt om in deze ruimte te plaatsen.

ARCHITECTUUR: 7 VOORDELEN VAN HOUTGEBASEERDE ONTWERPEN

Previous article

10 ONTWERPTIPS OM KLEINE RUIMTES TE MAXIMALISEREN

Next article

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *