4 DOE-HET-NACHT GEZICHTSMASKERS VOOR EEN GEZONDE HUID

0

Als je denkt dat je drukke leven je weghoudt van je welverdiende schoonheidsslaapje en maandelijkse salonbezoeken, dan hebben we iets interessants voor je.

Probeer deze nachtelijke gezichtsmaskers die je niet alleen op natuurlijke wijze die geweldige gloed op je gezicht geven, maar ook veel geld besparen op alle in de winkel gekochte producten die je in handen hebt.

Het enige dat u hoeft te doen, is een paar minuten voordat u naar bed gaat apart zetten en deze gezichtsmaskers aanbrengen voor die dromerige zachte en soepele huid. Laten we dus zonder verder oponthoud eens kijken naar deze eenvoudige, effectieve en natuurlijke gezichtsmaskers voor ‘s nachts.

Kurkuma- en melkgezichtsmasker ‘s nachts:

Rauwe melk is een uitstekend middel tegen bruinen. Het blijkt een uitstekende natuurlijke remedie te zijn om zonnebrand thuis te behandelen. Bovendien bevat rauwe melk melkzuur, wat helpt om een gelijkmatige teint te krijgen. Terwijl kurkuma antiseptische en antibacteriële eigenschappen heeft en ook helpt bij het verhelderen van de huid.

‘S Nachts Egg White Face Mask:

Ben je op zoek naar een zachte, soepele en gevoede huid? Breng eiwit naar je redding. Eiwit is rijk aan vitamine A, waarvan bekend is dat het de huid strakker maakt, de poriën sluit en in feite antiverouderingsproblemen bestrijdt.

Nachtelijke haver en honing gezichtsmasker:

Haver bevat verbindingen die saponinen worden genoemd en die werken als natuurlijke reinigingsmiddelen. Haver kan de overtollige olie op je huid absorberen en helpt acne te verminderen. De antioxiderende en ontstekingsremmende eigenschappen helpen de droge huid te behandelen en dode huidcellen te verwijderen. Honing is een fantastische vochtinbrengende crème en doet wonderen op plekken met een droge huid. Als je droge knieën en ellebogen hebt, of zelfs gesprongen lippen, breng er dan honing op aan.

Tomaat gezichtsmasker ‘s nachts:

Tomaat werkt als een samentrekkend middel. Het is het beste voor een huid die gevoelig is voor acne. Het helpt ook om de glans op een doffe huid nieuw leven in te blazen en is een uitstekende remedie tegen zonnebrand.

DE BESTE MANIEREN OM ZELFZORG TE BEOEFENEN TERWIJL JE SOCIAAL AFSTAND NEEMT

Previous article

10 VOORDELEN VAN ROZENWATER: VAN ANTIOXIDANTEN TOT ANTI-AGING

Next article

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *